Vi ser især frem til de lækre danske økologiske råvarer, der så småt begynder at vise sig hos vores lokale leverandører. Vi vil derfor gerne byde jer velkommen, til at hylde de første danske asparges, i en smuk kombination med sommerbuk fra fynske godser.
Vores dygtige køkkenteam har samarbejdet om at skabe en uforglemmelig aften, hvor vi vil forkæle vores gæster med en 4-retters menu, med asparges eller sommerbuk som omdrejningspunkt for hver servering.
I restauranten har vi sammensat en vinmenu, der perfekt komplimenterer hver eneste ret, og vi starter aftenen med forfriskende appetizers og et glas bobler med udsigt til Storebælt fra vores smukke hotel ved vandkanten.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og kom og vær med, når vi indleder sommeren og fejrer den danske gastronomi i fantastiske naturomgivelser.
Menu 4 retter inkl. snacks:
3 slags snacks
Hr. Nielsen skinke & grønne asparges
Fermenteret hvide asparges & ærtepuré
Chips med aspargesmayonaise
Forret
Hvide asparges, krustade, Rømø rejer & dild
Mellemret
Mosaik af hvide & grønne asparges, porre aske & hertil aspargesskum
Hovedret
Wellington af sommerbuk, hvide asparges, sommertrøffel gulerod ærter, persille & sauce på solbær
Dessert
Asparges syltet i hyldeblomst & citron, malt hasselnøddeis & arme riddere
Pris og muligheder
4 retters menu: 445,-
Tilkøb tilpasset vinmenu: 400,-
Overnatningstilbud inkl. morgenmad
Enkeltværelse: 798,-
Dobbeltværelse: 898,-
Giv dig selv en aften med lækker mad, god vin og ro til at nyde omgivelserne. Forkæl dig selv eller én, du holder af, med en sommeroplevelse i særklasse
Fredag den 30. maj 2025, kl. 18:00.
Entré: 445 kr